XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Salmon Steak

Un file consistent de somon sălbatic în pane crocant. Cândva, somonul era considerat un produs pentru elite, dar astăzi ne putem bucura cu toții de gustul lui din ce în ce mai întâlnit pe mesele din Romania.

  • Timp de pregătire aproximativ 8 min
  • Mărimea pachetului 200 g

Amprenta de carbon

ca. 420g
CO2e / 100g
Certificat MSC

Toate ingredientele

  • file de SOMON 59%
    (congelat pe mare, imediat după pescuire, din zonele de pescuire certificate MSC)
  • pane pulbere 20%
    (făină de GRÂU, drojdie, sare, zahăr, condimente (boia, curcumă), ulei de floarea soarelui
  • ulei de floarea soarelui
  • făină de GRÂU
  • apă
  • amidon din cartofi
    (nemodificat chimic)
  • sare
    (fără substanțe antiaglomerante)
  • calorii
    1114 kJ / 266 kcal
  • grăsime
    13,2 g
  • grăsimi_saturate
    1,9 g
  • carbohidrați
    21,2 g
  • zahăr
    0,3 g
  • proteine
    15,1 g
  • sare
    0,89 g
  • Toate informațiile se referă la conținutul ambalajului de 100g și sunt supuse fluctuațiilor naturale.

în tigaie

Timp de pregătire: aproximativ 8 min

Încălzește într-o tigaie 5 linguri de ulei. Prăjește steakul congelat de pește la foc mediu timp de 8 minute, întorcîndu-l din când în când de pe o parte pe alta.

in cuptor

Timp de pregătire: aproximativ 15 min

Încălzește cuptorul până la temperatura de 230ºC. Aranjează pe tavă porțiile congelate. Coace timp de aproximativ 15 minute (cu termocirculație aproximativ 12 minute).

Evaluări pentru Salmon Steak

Evaluări (0)


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Evaluare *
Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.

Nu există evaluări încă