XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Pește la cuptor cu sos de broccoli și găluște cu parmezan

Pește la cuptor cu sos de broccoli, acompaniat de găluște fine cu parmezan, este propunerea ideală pentru o cină rafinată.

30 minute
Pregătirea
Ingrediente
Ingrediente pentru 2 persoane:
1
pachet Pește cu brocoli din cuptor FRoSTA
0.25
bucăți lămâie
sare
piper
Găluște:
60 g
făină de grâu
60 g
brânză ricotta
60 g
parmezan ras
1
bucăță ou
0.5
lingurițe sare
un vârf de cuțit nucșoară
Salată:
100 g
roșii cherry
o mână de rucola
1
lingură ulei de măsline
1
lingură oțet balsamic dens
  1. Într-un castron pune oul, ricotta, parmezanul ras, sarea, făina și nucșoara. Amestecă bine. Acoperă cu folie de plastic și lasă la frigider timp de aproximativ 30 de minute.
  2. Adăugă o linguriță de sare în apa care fierbe.
  3. Formează găluștele cu o lingură și înmoaie lingura în apă fierbinte între fiecare formare a găluștelor. Fierbe găluștele în apă clocotită timp de aproximativ 3-4 minute sau până când plutesc la suprafață.
  4. Clătește găluștele în apă rece și scurge-le pe un prosop de bucătărie.
  5. Pregătește peștele cu broccoli conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  6. Taie roșiile cherry în jumătate, adaugă rucola și amestecă-le cu oțetul balsamic și uleiul de măsline, condimentează după gust.
  7. Așează găluștele fierbinți lângă peștele copt în cuptor, însoțite de salată,  stropește cu zeamă de lămâie.
Comentarii

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.