Găsește produs

Introdu numele produsului FRoSTA căutat

NOU

NOU

FRoSTA cercetează non stop pentru a introduce noi rețete delicioase. Mai jos poți găsi ultimele noastre oferte. Atenție! Nu au același gust, asa că, fugi repede la magazin!

Pește

Pește

Sunteți mai mult decât bineveniți în regatul produselor din pește FRoSTA. Fish Fingers - adorați de catre cei mai tineri, Peștele la cuptor - apreciat de catre adulți sunt doar câteva din propunerile noastre de preparate din pește, fie panetate, fie nepanetate.

Legume

Legume

Legumele de la FROSTA sunt excepționale: crocante, suculente, coapte la soare, pline de gust, garnisite cu verdețuri proaspăt tocate și condimente din lumea întreagă. Faceți cunoștință cu amestecurile noastre de legume cu sos sau fără, precum și cu spanacul FRoSTA.

Semipreparate

Semipreparate

Vă invităm la o călătorie culinară în jurul lumii. În semipreparatele noastre veți regăsi gustul bucătăriilor internaționale.

Verdețuri

Verdețuri

VERDEȚURI CONGELATE - o noutate de la FRoSTA. Nu a fost niciodată mai ușor să păstrezi aroma și gustul verdețurilor tale preferate. Pentru a face gătitul mai ușor, FRoSTA introduce în sortiment verdețurile tocate și congelate. Alege ceea ce preferi!