Fără potențiator de gust, fără coloranți, fără arome!

În produsele FRoSTA nu găsești acești aditivi alimentari!

FROSTA ÎNSEAMNĂ PRODUSE FĂRĂ:

 • FĂRĂ POTENȚIATORI DE GUST
 • FĂRĂ AROME*
 • FĂRĂ COLORANȚI

GUST NATURAL 100%

Dorința noastră este să asociezi FRoSTA cu mâncărurile delicioase gătite cu ingrediente naturale. Tocmai de aceea am creat programul Gust Natural 100%. În FRoSTA totul este autentic. Fără arome suplimentare, fără potențiatori de gust, fără coloranți artificiali.

În loc de acestea folosim smântână proaspătă, brânză adevărată și unt fără coloranți. Dăm gust mancărurilor noastre cu verdețuri proaspete și sosuri pregătite de noi. FRoSTA. Dezgheață pofta!

CELE MAI BUNE INGREDIENTE

 • VERDEȚURI PROASPETE

  Verdețurile care ajung pe farfuria ta sunt cultivate pe câmpurile noastre iar imediat după recoltare – tocate și congelate. Datorită acestui fapt, busuiocul, mărarul sau pătrunjelul FRoSTA își păstrează gustul și mirosul intensiv, precum și maximul valorilor nutritive. Folosim doar verdețuri congelate, nu uscate.

 • USTUROI PROASPĂT

  E simplu - usturoiul proaspăt are un gust mult mai bun decât cel granulat. De aceea tocăm cățeii întregi de usturoi chiar înainte de a fi adăugați în produs.

 • PIPER PROASPĂT MĂCINAT

  Piperul, folosit la mâncărurile noastre, este măcinat chiar înainte de condimentarea felului de mâncare. Datorită acestui fapt, acesta se distinge prin mirosul ideal și are un gust mult mai intensiv decât cel praf.

 • BRÂNZETURI NATURAL MATURATE

  În mâncărurile noastre folosim brânzeturi fără nitrați și coloranți. Naturale, delicioase, care se topesc în gură. Îți garantăm un gust plin și valori nutritive.

 • GUSTUL DE ACASĂ

  Suntem dovada faptului că un producător de hrană congelată poate oferi mâncăruri pregătite ca acasă. De aceea oferim produse fără aditivi alimentari, precum: potențiatorii de gust, coloranții, aromele sau amidonul modificat chimic. Gustul adevărat îl obținem datorită calității superioare a ingredientelor naturale.

 • AMESTECURI DE CONDIMENTE

  În amestecurile de condimente gata preparate se pot ascunde potențiatorii de gust și aromele nedorite. De aceea amestecăm manual toate condimentele. De exemplu piperul negru, sarea și nucșoara pentru preparatul nostru Pui Mexican.

 • PRODUSE LACTATE PROASPETE

  În loc de ingrediente procesate cum ar fi laptele praf sau proteinele din lapte obținute industrial în FRoSTA folosim laptele adevărat și smântâna proaspătă fără aditivi alimentari precum caragenan (E407).

 • UNTUL FĂRĂ COLORANȚI

  Natura nu are nevoie de ajutor. Însă, deseori, la producerea untului, pentru a se obține culoarea de galben intens, se adaugă colorant - beta-caroten. Untul nostru, care, printre altele, reprezintă reprezintă baza sosurilor pentru amestecurile de legume, nu conține nici un colorant.

 • AMIDON NEMODIFICAT CHIMIC

  Pentru îngroșarea sosurilor, în FRoSTA folosim doar amidon de cartofi și de orez. Amidonul modificat chimic, așa cum este E1404 - E1451, ușurează procesul de producție dar face parte din aditivii alimentari.

 • SAREA GEMĂ CURATĂ

  Sarea cu antiaglomerant conține compusul chimic (E535), care previne aglutinarea ei, adică alipirea ei și formarea unui întreg. O astfel de sare este universal disponibilă în magazine. Noi însă ridicăm ștacheta - folosim doar sarea fără substanțe antiaglomerante.

 • ULEIUL DE FLOAREA SOARELUI ȘI ULEIUL DE MĂSLINE

  Uleiul de floarea soarelui folosit la produsele noastre provine întotdeauna din prima presare. Uleiul nostru de măsline este obținut prin stoarcerea măslinelor verzi. Acest lucru garantează calitatea cea mai înaltă și bogăția valorilor nutritive.

NIMIC DE ASCUNS

Cei mai mulți dintre consumatori își doresc să cunoască conținutul exact al produselor pe care le folosesc. Ești și tu unul dintre ei?

CUNOAȘTE FIECARE INGREDIENT. Pe ambalajele FRoSTA găsești informații despre fiecare ingredient al produselor noastre. Chiar dacă conform legii - și universal valabil printre producători - utilizarea de termeni generali, așa cum ar fi verdețuri sau condimente, nouă nu ne place neclaritatea. Suntem mândrii de ingredientele noastre, le menționăm cu drag. În loc de condiment citești pe ambalaj o informație concretă, de exemplu, piper.

DORIM SĂ ARĂTĂM MAI MULT. Conform dreptului privind etichetarea alimentelor nu trebuie să trecem pe ambalaj ingredientele care nu îndeplinesc nicio funcție tehnologică în produs, comunicăm deschis toate materiile prime. Jucăm cu cărțile pe masă! CE SUPLIMENT ALEGI? În afară de lista ingredientelor îți transmitem, de asemenea, informația despre faptul că mazărea noastră provine din câmpurile agricole FRoSTA, iar verdețurile sunt congelate imediat după colectare. Suntem sinceri din natură!