AMBALAJELE NOASTRE

Produsele FRoSTA din ingrediente naturale merită cele mai bune ambalaje. Iar cele mai bune, pentru noi, înseamnă de asemenea - prietenoase cu mediul! Vezi în ce mod avem grijă de acest lucru.

ÎNTR-UN CARTON BUN

Începând cu anul 2015, pentru producția ambalajelor noastre folosim cartonul cu certificatul FSC. Această marcare este acordată produselor din lemn forestier, produse cum ar fi: mobila, hârtia, ușile sau instrumentele muzicale. Cerificatul FSC (Forest Stewardship Council) semnifică grija pentru un management înțelept și echilibrat a resurselor silvice.

 

NU FOLOSIM ALUMINIU

Pentru producția de aluminiu se consumă foarte multă energie, iar procesul de descompunere este îndelungat. De aceea am decis să găsim o soluție mai prietenoasă cu mediul. Am decis să schimbăm tăvile de aluminiu din Peștele nostru la cuptor cu tăvi din tectură. Simplu și ecologic! Mai mult chiar, datorită tăvii de hârtie, Peștele la cuptor FRoSTA poate fi pregătit nu doar la cuptor, ci și în cuptorul cu microunde. Aceasta înseamnă economie de timp (în loc de 40 de minute... doar 10-11!) și energie.