INGREDIENTE DE CEA MAI ÎNALTĂ CALITATE

Ne pasă de calitatea materiei prime, avem grijă ca procesul ei de obținere să fie unul echilibrat și prietenos cu mediul înconjurător. Efectul? Produse pregătite cu atenție până la cel mai mic detaliu.

DE UNDE PROVINE PEȘTELE DIN MÂNCĂRURILE PRODUSELE NOASTRE?

Ne place să satisfacem nu doar pofta, ci și curiozitatea. De aceea, cu drag, vă arătăm de unde provine peștele din produsele FRoSTA.

VERIFICĂ ORIGINEA

Știai că, pentru producția produselor noastre folosim peste 200 de materii prime, cu origine din 35 de țări? Pe listele cu ingrediente de pe ambalajele noastre, găsești declarația detaliată a fiecărora dintre ele.

 

FURNIZORII NOȘTRI

Nu am avea produse de cea mai înaltă calitate fără furnizori infailibili. Legătura cu ei se bazează pe relații de ani de zile. Colaborarea, controalele de calitate regulate și încrederea reciprocă duc la posibilitatea de a dezvălui cu calm orice detaliu.

FĂRĂ POTENȚIATORI DE GUST, FĂRĂ COLORANȚI, FĂRĂ AROME!

Politica noastră Gust Natural 100% cuprinde nu doar produsele finite - începe deja în momentul alegerii ingredientelor. De asemenea și materia primă comandată la furnizorii noștri trebuie să fie fără aditivi alimentari, așa cum ar fi coloranții, aromele, sau potențiatorii de gust. Informăm furnizorii despre standardele noastre ridicate și cerem să fie respectate. De exemplu, folosim doar sarea fără antiaglomerant, folosim exclusiv untul fără coloranți și amidonul nemodificat chimic. Legea nu cere declarația prezenței antiaglomerantului în sare, întrucât el nu îndeplinește o funcție tehnologică în produsul finit - noi însă, vrem să fim pe deplin consecvenți, deci îl ocolim. Furnizorii de sare, cu care am decis să colaborăm, au trebuit mai întâi să înțeleagă filozofia noastră. 

FĂRĂ SECRETE - DE LA PRIMUL BOB

În specificațiile materiei prime a produselor noastre, menționăm cel mai mic detaliu, care poate avea impact asupra calității finale a produsului. Avem grijă de fiecare etapă a producției - începând de la însămânțarea câmpului, trecând prin procesul de prelucrare, până la verificarea conformității mărfurilor furnizate și audituri regulate la furnizori. Standardele ridicate ale furnizori noștri ajută, de asemenea, la diminuarea emisiei de dioxid de carbon în atmosferă.

PEȘTE ȘI FRUCTE DE MARE

În comparație cu legumele noastre, care cresc sub supravegherea omului, peștele trăiește în continuare în mediul său natural, necontrolat, în totalitate. Cu atât mai mult este importantă pentru noi apărarea resurselor marine sălbatice.

CE ÎNSEAMNĂ MSC?

Programul MSC face parte din cele mai importante și mai recunoscute sisteme de certificare a pescuitului pe plan mondial. Se bazează pe evaluarea peștelui capturat pe parcursul întregului lanț de furnizare, prin prisma standardelor de pescuit echilibrat. Merită de știut că analiza se referă la impactul pescuitului asupra păstrării structurii, productivității, funcției și diversitații ecosistemului maritim. Spunând pe scurt, programul MSC înseamnă protejarea resurselor mărilor și oceanelor!

Standardele certificării MSC au fost elaborate de comun acord cu oamenii de știință, cu pescarii și organizațiile ecologice și sunt identice pentru toate entitățile din lumea întreagă. Deoarece grija pentru un pescuit înțelept și echilibrat ar trebui să aibă o rază de întindere globală!

 Reține, că alegând produsele cu certificatul albastru MSC, susții protejarea resurselor de pește. 

UN PESCUIT RESPONSABIL

FRoSTA este prima marcă din Polonia, care folosește pentru producția preparatelor cu pește, exclusiv, peștele provenit în urma pescuitului echilibrat și certificat MSC. 

 

Poți să fii mândru de faptul, că, alegând pește și fructe de mare cu certificatul albastru MSC, susții păstrarea resurselor de pește pentru generațiile următoare.

 

O SINGURĂ CONGELARE, IMEDIAT DUPĂ PESCUIRE

Atunci cand e vorba de calitate, ne place să navigăm contra curentului. De aceea, atunci când alții fac compromisuri, noi ridicăm mai sus ștacheta. Știai că, peștele obținut pentru Fish Fingers (batoanele aurii de pește pane) sau pentru Pește la cuptor, este congelat imediat după pescuire, încă pe mare?