XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Spanac Tocat

Spanac Tocat

Pregătirea
Ingrediente
1
linguri ulei de măsline
1
praz
1
cățel de usturoi
250 g
cartofi
750 ml
de supă sau apă
1
broccoli
1
pachet de Frosta „Spanac tocat”
0.33
pahar de smântână
2
linguri de ulei de floarea soarelui
2
linguri de semințe de dovleac
2
linguri de ulei de măsline
150 g
mazăre fragedă gătită
Puțină sare și pudră de chili
  1. Încinge ulei într-o tigaie. Adaugă prazul și usturoiul tocat, călește la temperatură mică.
  2. Adaugă cartofii cojiți și tăiați, prăjește.
  3. Adaugă spanacul și buchețelele de broccoli.
  4. Toarnă supa/ apa și gătește până legumele se fierb
  5. Adaugă smântâna peste supă, blendează într-o cremă fină și asezonează pentru gust.
  6. Presară mazărea, sarea și chilli, stropeşte cu ulei de măsline. Pune într-o tavă și coace 30 minute până devin crocante. Adaugă semințe de dovleac și de floarea soarelui înainte cu 10 minute de a se termina timpul de gătire. Servește cu supă.
0 Comentarii

Postează un comentariu


Adresa ta de email nu va fi publicată. Te rugăm să completezi toate câmpurile obligatorii (*).

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.