XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Golden Fish Fingers și supă cremă de mazăre

porții: 5
Pregătirea
Ingrediente
1
pachet de Golden Fish Fingers FROSTA
Supă de legume:
3
morcovi
0.25
rădăcină de țelină
Frunze de praz ( doar partea verde )
1
rădăcină de pătrunjel
10
cuișoare englezești
2
frunze de dafin
1.5 l
apă
Supă cremă:
750 ml
supă de legume
450 g
mazăre congelată
Partea albă de la 1 praz
1
ceapă
4
căței usturoi
2
linguri de unt
3
linguri de ulei de rapiță
Sare
Piper
Sosul de mentă:
150 g
iaurt gras
3
fire de mentă proaspătă
Puțină sare
Puțin piper
Cateva frunze de mentă pentru decor
  1. Taie legumele pentru supă, acoperă cu apă, adaugă condimente și lasă la fiert cu capacul pus până devin moi.
  2. Strecoară supa
  3. Taie legumele pentru supa cremă: prazul în felii, ceapa cubulețe, taie mărunt usturoiul și călește în ulei.
  4. Adaugă mazărea și supa fierbinte. Fierbe cam 10 minute mazărea pentru a se înmuia, dar cât să nu se zdrobească
  5. Blendează supa și asezonează pentru gust.
  6. Prepară sosul de mentă: pisează frunzele de mentă într-un mojar apoi amestecă cu iaurt și asezonează pentru gust cu are și piper
  7. Coace batonașele de pește conform metodei de preparare aflate pe cutie.
  8. Pune supa în farfurie cu 2 batonașe de pește. Ornează cu sosul de mentă și frunze de mentă. Pentru gust poți să folosești suc de lămâie.
Comentarii

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.