XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Fish Stakes

Fish Stakes

Pregătirea
Ingrediente
1
pachet de Frosta Fish Steaks
5
linguri de ulei
Chifle:
250 g
făină de grâu
150 ml
lapte
5 g
drojdie
25 g
unt ( topit )
1
lingură zahăr
1
lingură semințe de nigella ( negrilică )
1
ou
sare
Sosul Tartar:
O jumătate pahar maioneză
1
eșalotă mică
3
castraveți murați
1
linguriță muștar
1
lingură pătrunjel tocat
  1. Amestecă toate ingredientele într-un bol. Aluatul trebuie să iasă moale și elastic ( frământat de mână 30 minute, robot bucătărie 10 minute ).
  2. Acoperă bolul cu un prosop și lasă-l să se odihnească timp de o oră.
  3. Imparte aluatul în bucăți mici de circa 90g fiecare. Formează-le în mingiuțe rotunde, pune-le în tavă, acoperă și lasă-le să crească timp de 30 minute.
  4. Unge mingiuțele crescute cu ou și presară semințe de nigella. Coace timp de 15-20 minute la temperatura de 180°C.
  5. Încinge 5 linguri de ulei într-o tigaie. Frige fileurile de pește congelate la temperatură medie timp de 8 minute, întoarce din când în când.
  6. Amestecă fin toate ingredientele pentru sos, plus maioneza și asezonează pentru gust.
  7. Taie chiflele, unge cu sos, pune înauntru legumele proaspete şi fileurile de peşte călduţe.
Comentarii

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.