XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Ce reprezintă politica de puritate pentru FRoSTA? 

kkucharski 25.07.2022
0 Comentarii

De la an la an, suntem consumatori din ce în ce mai conștienți – citim cu atenție ingredientele, verificăm calitatea produselor și ne asigurăm că produsele pe care le alegem au cea mai naturală și simplă rețetă. Suntem fericiți pentru acest lucru.

Gătim asa cum gătești și tu doar ca în oale mai mari!

Ca producători de alimente, ne simțim obligați să oferim produse din ce în ce mai bune, așa că introducerea politicii de puritate a fost un pas obligatoriu. Scopul nostru este să oferim consumatorilor un produs finit, preparat după metode tradiționale pe care le folosim zilnic în propria bucătărie.

Politica de puritate înseamnă că nu folosim aditivi alimentari în preparatele gata gătite , cât și în ingredientele individuale. În rețetele noastre nu veți găsi arome, coloranți sau potențiatori de aromă.

Gustul produselor noastre se datorează în principal ingredientelor de înaltă calitate pe care le procurăm de la furnizori de încredere, amestecurilor de mirodenii și a unei echipe minunate care se asigură că fiecare produs este verificat și testat corespunzător. Folosim rețete originale și ne gândim constant la ce putem să imbunătățim.

Avem grijă chiar și de cel mai mic detaliu:

  • congelăm legumele imediat după recoltare;
  • folosim unt în loc de margarină;
  • nu folosim ulei de palmier;
  • producem propriile paste după o rețetă tradițională.

Provocarea pe care ne-o asumăm!

Așteptările noastre sunt mari, reprezintă adesea o provocare pentru noi pe care o acceptăm cu plăcere. Cu fiecare nouă rețetă, ne gândim la ce putem face mai bine pentru a oferi consumatorilor cel mai bun produs. Sperăm să reușim.

Comentarii

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.