XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

FAQ

De ce nu folosiți aditivi alimentari?

În opinia noastră, producția de alimente congelate nu necesită utilizarea aditivilor. Cu politica gustului 100% natural, demonstrăm că este posibil să oferim produse gustoase, cu un gust distinctiv, folosind doar ingrediente naturale. Nu se folosesc aditivi alimentari în bucătaria de acasă, așa că nu sunt necesari nici în industria alimentară!

Legumele proaspete sunt mai bune decât cele congelate?

Ne congelăm legumele imediat după recoltare, folosind cele mai recente metode, care păstrează majoritatea vitaminelor și mineralelor valoroase. La congelare, folosim doar aer rece - nu sunt necesari conservanți suplimentari.

Cât de repede sunt înghețate produsele FRoSTA?

Legume – imediat după ce sunt culese de pe câmp, în cel mai scurt timp posibil. ex. spanac în maximum 2 ore de la recoltare.

Codul de Alaska, care se găsește în majoritatea produselor noastre, este filetat și congelat imediat după ce a fost prins, la bordul navei și transportat la fabrica noastră sub această formă. https://bit.ly/3nuOxrf

FRoSTA oferă produse vegane?

Da! Avem ceva delicios pentru vegani și vegetarieni. Puteți găsi cu ușurință produse vegane și vegetariene aici: www.frosta.ro/produs/, folosind filtrul corespunzător din motorul de căutare.

Ce înseamnă ștampila MSC de pe ambalajul FRoSTA?

Aproape 90% din stocurile de pește ale lumii sunt epuizate sau supraexploatate. Există o lipsă de pești în apele mărilor și oceanelor, pentru că prindem mai mulți decât se pot reproduce.

Marcajul albastru MSC înseamnă că peștele din produs provine din pescuit durabil. Pescuitul durabil este acela care nu amenință ecosistemul marin (adică nu afectează negativ resursele marine vii, nu prinde specii amenințate cu dispariția).

Produsele FRoSTA din pește în panadă se decongelează în timpul prăjirii?

Procesul de prăjire este construit într-un mod special, astfel încât produsele să nu se dezghețe în timpul acestuia. Timpul de gătire foarte scurt, urmat de congelare rapidă, asigură că peștele rămâne înghețat, iar panada este delicios de crocantă.

De ce este atât de strălucitoare carnea de somon din produsele FRoSTA?

Este simplu - veți găsi somon sălbatic în produsele noastre. Trăiește într-un mediu natural și mănâncă într-un mod natural. Spre deosebire de binecunoscutul somon de crescătorie, acest somon sălbatic nu este hrănit cu hrană artificială, ceea ce dă peștelui culoarea portocalie.

Împreună cu WWF și MSC, vă încurajăm să mâncați pește capturat în sălbăticie din zonele de pescuit certificate de MSC!

Cum este posibil ca fileurile de pește FRoSTA să fie dezosate?

Acest lucru este posibil datorită tehnicilor speciale, precise de filetare, care îndepărtează toate oasele.

Cu toate acestea, carnea de pește conține, de asemenea, așa-numitele excrescențe osoase, adică oase mici, flexibile. Peștele este o materie primă naturală și, în ciuda controlului strict, este posibil ca produsul nostru să conțină astfel de oase.

De ce retrageți unele produse din ofertă?

Pur și simplu - monitorizăm constant opiniile consumatorilor noștri și le cerem adesea părerea. Ca urmare a acestor activități, retragem unele dintre cele mai puțin populare produse din oferta noastră. Dar nu vă faceți griji - introducem întotdeauna o noutate gustoasă în locul lor!

Oferă FRoSTA produse fără gluten?

Ca răspuns la nevoile pieței, am introdus în oferta noastră Batonașele de pește fără gluten, marcate cu semnul internațional care confirmă hrana sigură fără gluten.

Ce înseamnă sigla FSC plasată pe produsele FRoSTA?

Sigla „FSC Mix” plasată pe cutiile produselor FRoSTA înseamnă că ne pasă de resursele naturale! Lemnul folosit la crearea ambalajului provine numai din materiale certificate FSC - adică lemn reciclat sau controlat.
Ce este lemnul controlat? Este o materie primă care nu poate fi extrasă:
- ilegal;
- cu încălcarea drepturilor cutumiare și civile;
- în pădurile în care sunt periclitate valori naturale deosebite;
- în pădurile transformate în plantații sau forme de utilizare non-silvică;
- în pădurile în care se cultivă arbori modificați genetic.

Pot primi gadgeturi promoționale de la tine și cum?

Primim adesea întrebări de la dvs. prin care cereți gadgeturi promoționale. Din cauza numărului mare de astfel de solicitări, nu putem răspunde la toate. Amintiți-vă că puteți câștiga gadgeturi de marcă FRoSTA participând la competiții organizate pe Facebook sau în locurile unde sunt vândute produsele noastre.

FRoSTA sponsorizează evenimente/întreprinderi/persoane fizice?

Primim o mulțime de întrebări despre sponsorizare. Cu toate acestea, toată asistența financiară este direcționată către organizații de interes public selectate, ca parte a programului nostru anual de donații. Nu sprijinim mai multe entități. Mulțumim pentru întelegere!