Cu această excelentă salată Caesar cu bastonașe de pește, poți face ca pauza de prânz să fie ușoară și delicioasă! Grad de dificultate: ușor Calorii: 517 kcal pe porție
Spală salata, usucă și taie în fâșii. Spală și taie roșiile cherry. Curăță și toacă fin 2 căței de usturoi. Zdrobește cu cuțitul ceilalți căței de usturoi. Taie pâinea integrală pe bază de maia în cubulețe mici. Rade fin parmezanul.
Într-o tigaie încinge 2 linguri de ulei și adaugă usturoiul, rozmarinul și cubulețele de pâine. Prăjește cuburile de pâine pe toate părțile la foc mediu timp de aproximativ 7 minute, până devin crocante, apoi scoate-le din tigaie.
Pentru a face dressingul, pune usturoiul tocat, sucul de lămâie, muștarul, uleiul de măsline, mierea, iaurtul, parmezanul ras și aproximativ 50 ml de apă într-un recipient înalt și mixează cu un blender până când dressingul devine alb și cremos. Condimentează cu sare și piper.
Într-o tigaie, încinge restul de ulei și prăjește bastonașele de pește FRoSTA pe ambele părți timp de aproximativ 8 minute, până se rumenesc.
Taie batonașele de pește diagonal. Pune salata în boluri. Deasupra așază roșiile cherry, crutoanele și batonașele de pește, toarnă dressingul peste.