Rețete
Burgeri de pește
Dacă ești în căutarea unei alternative delicioase la burgerul tradițional, această rețetă de burger de pește va fi alegerea perfectă. Datorită peștelui crocant de la FRoSTA, legumelor proaspete și maionezei, vei crea o masă completă care va satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.

15 minute
porții:
2
calorii:
2907 kJ /
695 kcal
Dificultate:
mediu
Pregătirea
Ingrediente
- 2
- pește pane FRoSTA
- 2
- chifle pentru burgeri (clasice sau integrale)
- 2
- frunze de salată (de exemplu, salată verde, iceberg, romană)
- 2
- linguri de maioneză
- 1
- roșie medie
- 1
- castravete murat
- 0.5
- ceapă roșie mică
- Pregătește fripturile conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Taie chiflele în jumătate și prăjește-le ușor într-o tigaie uscată (sau în toaster), până devin ușor crocante.
- Taie în felii roșia, castravetele murat și ceapa roșie.
- Pe jumătatea inferioară a fiecărei chifle întinde 1 lingură de maioneză. Apoi așază o frunză de salată, 2 felii de roșie, câteva felii de castravete murat și inele de ceapă roșie.
- Pune peștele fierbinte peste legume.
- Acoperă totul cu jumătatea superioară a chiflei.
Comentarii