Rețete
Salată cu batonașe de pește și legume la grătar
Uneori sunt suficiente câteva ingrediente simple pentru a crea ceva cu adevărat special. Această salată este combinația perfectă între bastonașele de pește crocante de la FRoSTA, legumele calde la grătar și salata proaspătă – ușoară, delicioasă și gata în doar câteva momente. Ideală pentru o după-amiază leneșă sau un prânz pe terasă.

15 minute
porții:
2
calorii:
1840 kJ /
440 kcal
Dificultate:
ușor
Pregătirea
Ingrediente
- 6
- batonașe de pește FRoSTA
- 0.5
- vânătă
- 0.5
- dovlecel
- 0.5
- ardei roșu
- 2
- mâini amestec de salată
- 5
- linguri de sos vinegretă
- Spală vânăta, dovlecelul și ardeiul. Taie legumele în cuburi mai mari sau felii – după preferință.
- Încălzește o tigaie grill. Pune legumele tăiate pe suprafața încinsă și gătește-le timp de aproximativ 5–7 minute pe fiecare parte, până devin moi și ușor rumenite.
- Prăjește batonașele de pește FRoSTA într-o tigaie conform instrucțiunilor de pe ambalaj. După prăjire, lasă-le puțin la răcit și taie-le în bucăți mai mici.
- Pe un platou mare sau într-un bol, așază două mâini de salată amestecată ( poți să folosești mai multe tipuri de salată ). Adaugă legumele la grătar. Deasupra pune batonașele de pește tăiate.
- Toarnă 4–5 linguri de sos vinegretă peste.
Comentarii