XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Pește pane cu piure de mazăre și salată de rucola

O idee simplă și gustoasă pentru prânz! Delicate bucăți de pește pane, piureul cremos de mazăre și salata proaspătă de rucola creează o combinație perfectă de arome. Rapid de preparat și totodată aspectuos – ideal pentru orice ocazie!

Pește pane cu piure de mazăre și salată de rucola
25 minute
porții: 1
calorii: 
2142 kJ  /  512 kcal
Dificultate: ușor
Pește pane cu piure de mazăre și salată de rucola
Pregătirea
Ingrediente
2
fripturi de pește FRoSTA
Piure de mazăre
250 g
mazăre congelată
1
lingură de unt
câteva frunze de mentă proaspătă (sau un praf de mentă uscată)
sare
piper
Salată de rucola
2
mâini de rucola
2
linguri de ulei de măsline
2
lingurițe de suc de lămâie
2
linguri de fulgi de parmezan
  1. Într-o oală, fierbe apa cu un praf de sare, adaugă mazărea în apa clocotită și gătește-o timp de aproximativ 5 minute, până devine fragedă.
  2. Scurge mazărea fiartă și pune-o într-un blender sau într-un vas înalt dacă folosești un blender vertical. Adaugă untul, câteva frunze de mentă proaspătă (sau un praf de mentă uscată), sare și piper după gust.
  3. Mixează totul până obții un piure fin. Dacă textura este prea groasă, poți adăuga puțină apă din cea în care a fiert mazărea.
  4. Pregătește paneurile de pește FRoSTA conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  5. Spală rucola sub jet de apă și usuc-o bine. Într-un bol, amestecă rucola cu uleiul de măsline și sucul de lămâie. La final adaugă fulgii de parmezan și amestecă ușor.
  6. Pe farfurie pune o porție de piure cald de mazăre. Așază deasupra bucățile de  pește prăjite. Alături pune o porție de salată de rucola.
Comentarii

Peste pane cu piure de mazare si salata de rucola – farfuria care surprinde

Aceasta combinatie de elemente aduce in farfurie constraste placute de texturi si culori. Este genul de reteta ce poate fi savurata in orice anotimp al anului. Pestele pane crocant se aseaza perfect langa piureul fin de mazare cu note de menta. Acestora, li se alatura salata de rucola cu fulgi de parmezan, oferind mai multa prospetime preparatului.
De ce sa alegi aceasta reteta:
1. Se prepara in aproximativ 25 de minute
2. Poate fi facuta la cina, pranz, dar si la o masa mai speciala
3. Este usor de adaptat in functie de preferinte
4. Se potriveste tuturor gusturilor, indiferent de varsta

Transforma pranzul intr-o experienta colorata

Reteta de peste pane cu piure de mazare si salata de rucola scoate in evidenta modul in care niste ingrediente simple pot duce la crearea unui preparat spectaculos. In plus, verdele intens al piureului de mazare si auriul pestelui dau farfuriei un aspect atragator.
Fiecare element are rolul sau clar, contribuind la crearea unui preparat care starneste imediat pofta. In final, poti obtine o masa care arata frumos, se pregateste simplu si adauga varietate meniului de zi cu zi.

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.

Găsește un magazin lângă tine

Găsiți magazinele FRoSTA din zona ta. Introdu codul poștal și vor fi afișați toți dealerii din zona.

Pe fiecare pachet FRoSTA veți găsi un cod de producție din 8 cifre (începând cu L). Când introduceți acest cod în Urmărirea Ingredientelor, va fi listată originea ingredientelor pentru produsul FRoSTA pe care îl țineți în mână. Codul este format dintr-o succesiune din 8 cifre și litere. Începe cu „L” și se află pe partea din spate sau pe lateralul ambalajului imediat sub data de expirare.

Utilizați un exemplu de produs: