Rețete
Curry Verde cu Fileuri de Pește și Legume
Curry cremos cu legume și fileuri suculente de pește FRoSTA, servit cu orez jasmin aromat. Un preparat simplu și plin de savoare, în stil asiatic.
31 minute
porții:
2
calorii:
5748 kJ /
1374 kcal
Dificultate:
mediu
Pregătirea
Ingrediente
Pentru curry:
- 1 pachet
- Fileuri de Pește FRoSTA
- 1 pachet
- Legume Mix Italian de legume
- 200 ml
- lapte de cocos
- 2 lingurițe
- pastă de curry verde
- 1 cățel
- de usturoi
- 1 linguriță
- ulei vegetal
- Coriandru proaspăt pentru decor
- 120 g
- orez jasmin
- 1 frunză
- de lime kaffir
- O felie mică de ghimbir proaspăt
- Fierbe orezul jasmin în apă ușor sărată, împreună cu frunza de lime kaffir și felia de ghimbir (12–15 minute). Lasă-l deoparte, acoperit.
- Într-o tigaie, călește usturoiul cu pasta de curry verde. Adaugă laptele de cocos, apoi mixul Italian de legume FRoSTA. Acoperă și fierbe la foc mic 6–8 minute, până când devin fragede, dar ferme. Potrivește de sare și piper.
- Pregătește cele 2 Fileuri de Pește FRoSTA conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Pe o farfurie, servește orezul alături de curry-ul de legume și așază deasupra fileul de pește. Decorează cu coriandru proaspăt.
Comentarii