XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Carne de pui

Carnea de pui pe care o folosim provine de la companii certificate conform normelor UE, pe care le vizităm regulat pentru a ne asigura că respectă specificațiile noastre.

PENTRU BUNĂSTAREA ANIMALELOR

Pui de la companii certificate UE

Achiziționăm puiul de la companii din Thailanda, certificate UE și comunicăm informații transparente despre originea sa pe fiecare ambalaj FRoSTA. Ne vizităm regulat producătorii din Thailanda, pentru a ne convinge cu ochii noștri de calitatea produsului, de tratarea corespunzătoare a animalelor, de procesele de prelucrare și condițiile de muncă ale angajaților. Astfel, ne asigurăm că toți pașii procesului, de la origine până la hrănire, creștere, sacrificare și prelucrarea cărnii, respectă specificațiile noastre.

Acordăm, desigur, o importanță deosebită bunăstării animalelor. Condițiile bune de adăpostire și sănătatea animalelor reprezintă premise importante în acest sens. De aceea am decis ca până în anul 2026, toate materiile noastre prime din pui să îndeplinească cerințele Inițiativei Europene pentru Puii de Carne și lucrăm deja la implementarea acestora.

Am stabilit deja aspectele principale în acest sens, cum ar fi respectarea legii europene privind bunăstarea animalelor, indiferent de țara de producție, reducerea densității animalelor, găsirea opțiunilor pentru hrănire și dispunere și verificăm implementarea acestora prin parteneri terți.