Golden fish fingers 450G

Vrei o idee neobișnuită pentru un preparat cu pește, cu un strop de aromă asiatică? Încearcă Batonașele de pește crocante FRoSTA servite în chifle pufoase bao, cu castravete murat și sos hoisin. Este o gustare rapidă, cu aspect spectaculos, care surprinde prin combinația de arome și merge perfect la prânz, cină sau ca preparat cald la o petrecere.
1. Taie castravetele în felii subțiri. Într-un bol mic, amestecă oțetul de orez cu zahărul și sarea, adaugă feliile de castravete și lasă-le la marinat 15 minute.
2. Între timp, gătește batonașele de pește FRoSTA conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
3. Pune chiflele bao la aburi timp de 5–6 minute, până devin moi și elastice.
4. Deschide ușor fiecare chiflă, pune în interior câteva felii de castravete murat și 1–2 degețele de pește. Stropește cu sos hoisin, presară semințe de susan și… gata de servit!