Rețete
Cartofi gratinați cu legume și mozzarella
De această dată, în rolul principal: Amestec de legume Italian de la FRoSTA, smântână cremoasă, usturoi și mozzarella topită. Câteva ingrediente simple, iar rezultatul? Un preparat delicios, de casă, perfect pentru prânz sau cină. Încearcă această rețetă rapidă – pas cu pas!

60 minute
porții:
4
Dificultate:
mediu
Pregătirea
Ingrediente
- 1
- pachet de Amestec de legumeItalian Mix FRoSTA
- 500 g
- cartofi
- 150 g
- mozzarella
- 200 ml
- smântână 18%
- 1
- cățel de usturoi
- 1
- linguriță oregano uscat
- sare
- piper
- Fierbe cartofii în coajă, iar după ce s-au răcit, curăță-i și taie-i felii.
- Într-o tigaie încinsă, călește Amestecul de legume Italian FRoSTA timp de câteva minute, până se înmoaie ușor.
- Într-un vas termorezistent, așază în straturi:
– felii de cartofi,
– legume călite,
– bucăți de mozzarella.
Repetă până când termini toate ingredientele. - Într-un bol mic, amestecă smântâna cu usturoiul zdrobit, oregano, sare și piper.
- Toarnă uniform sosul peste întreaga suprafață.
- Pune vasul în cuptorul preîncălzit la 180°C și coace timp de 25 de minute, până când preparatul se rumenește.
Comentarii