În tigaie, toarnă ulei și pregătește Mexican Chicken conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Într-un castron, amestecă ingredientele uscate: făina de grâu, drojdia și o linguriță de sare.
Adaugă în ingredientele uscate, ouăle, untul topit și răcit, apa rece și amestecă cu o lingură.
Întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină și frământă-l, apoi întinde-l cu un sucitor.
Taie cercuri din aluat, apoi umple-le cu Mexican Chicken și închide-le pentru a forma gogoși. Poți lipi marginile cu degetele sau cu o furculiță.
Așează gogoșile pe o tavă cu hârtie de copt și unge-le cu albuș de ou.
Coace timp de 20-25 de minute la 180°C.
După coacere, presară un praf de ardei iute.
Pentru a pregăti sosul de roșii:
Adaugă o lingură de ulei de măsline, o linguriță de sare, o linguriță de pastă de ardei iute, un cățel de usturoi și câteva crenguțe de oregano în piureul de roșii.