Rețete
Gogoși mexicane crocante și picante
Ai poftă de gogoși crocante umplute cu carne de pui mexican? Nivel de dificultate: Ușor Calorii: 171 kcal per porție
- 1
- pachet Mexican Chicken FRoSTA
- 200 g
- făină de grâu
- 60 g
- unt topit și răcit
- 7 g
- drojdie uscată
- 4
- linguri de apă rece
- 2
- ouă mari
- 2
- linguri de ulei de rapiță
- 1
- linguriță rasă de sare
- 20 g
- piure de roșii
- 1
- lingură de ulei de măsline
- 1
- linguriță de sare
- 1
- linguriță de pastă de ardei iute
- 1
- cățel de usturoi
- câteva crenguțe de oregano
- În tigaie, toarnă ulei și pregătește Mexican Chicken conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Într-un castron, amestecă ingredientele uscate: făina de grâu, drojdia și o linguriță de sare.
- Adaugă în ingredientele uscate, ouăle, untul topit și răcit, apa rece și amestecă cu o lingură.
- Întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină și frământă-l, apoi întinde-l cu un sucitor.
- Taie cercuri din aluat, apoi umple-le cu Mexican Chicken și închide-le pentru a forma gogoși. Poți lipi marginile cu degetele sau cu o furculiță.
- Așează gogoșile pe o tavă cu hârtie de copt și unge-le cu albuș de ou.
- Coace timp de 20-25 de minute la 180°C.
- După coacere, presară un praf de ardei iute.
Pentru a pregăti sosul de roșii:
- Adaugă o lingură de ulei de măsline, o linguriță de sare, o linguriță de pastă de ardei iute, un cățel de usturoi și câteva crenguțe de oregano în piureul de roșii.
- Amestecă.
Gogosi mexicane crocante si picante
Aceste gogosi mexicane crocante si picante sunt perfecte pentru a aduce la masa ceva inedit. Au o forma apetisanta care ascunde un amestec savuros, in care condimentele se combina cu aluatul pufos la interior si crocant la exterior.
In fiecare bucata, vei simti un echilibru intre crocant si moale, intre gust si textura. Acest preparat se pregateste in aproximativ 45 de minute, timp in care iti vei umple casa de un miros imbietor de arome mexicane.
De ce sa incerci gogosi mexicane crocante si picante
Poti incerca aceasta reteta daca vrei sa-ti impresionezi familia si prietenii prin gust si prezentare. Crocante la exterior, pufoase la interior, aromate si condimentate, cum sa nu incante orice degustator? Fie pranz sau cina, orice masa se poate transforma intr-un moment deosebit!
Iata si cateva sugestii de servire:
1. Simple, fara nimic altceva
2. Cu sosuri de salsa sau guacamole
3. Presarate cu putin coriandru tocat
4. In combinatie cu o salata proaspata
Indiferent cum alegi sa le pui pe masa, aceste gogosi mexicane vor aduce instant buna dispozitie si vor fi vedeta oricarei intalniri in jurul mesei.