XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Gogoși mexicane crocante și picante

Ai poftă de gogoși crocante umplute cu carne de pui mexican? Nivel de dificultate: Ușor Calorii: 171 kcal per porție

45 minute
porții: 12
Pregătirea
Ingrediente
Colțunași:
1
pachet Mexican Chicken FRoSTA
200 g
făină de grâu
60 g
unt topit și răcit
7 g
drojdie uscată
4
linguri de apă rece
2
ouă mari
2
linguri de ulei de rapiță
1
linguriță rasă de sare
Sos de roșii:
20 g
piure de roșii
1
lingură de ulei de măsline
1
linguriță de sare
1
linguriță de pastă de ardei iute
1
cățel de usturoi
câteva crenguțe de oregano
  1. În tigaie, toarnă ulei și pregătește Mexican Chicken conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
  2. Într-un castron, amestecă ingredientele uscate: făina de grâu, drojdia și o linguriță de sare.
  3. Adaugă în ingredientele uscate, ouăle, untul topit și răcit, apa rece și amestecă cu o lingură.
  4. Întinde aluatul pe o suprafață presărată cu făină și frământă-l, apoi întinde-l cu un sucitor.
  5. Taie cercuri din aluat, apoi umple-le cu Mexican Chicken și închide-le pentru a forma gogoși. Poți lipi marginile cu degetele sau cu o furculiță.
  6. Așează gogoșile pe o tavă cu hârtie de copt și unge-le cu albuș de ou.
  7. Coace timp de 20-25 de minute la 180°C.
  8. După coacere, presară un praf de ardei iute.

Pentru a pregăti sosul de roșii:

  1. Adaugă o lingură de ulei de măsline, o linguriță de sare, o linguriță de pastă de ardei iute, un cățel de usturoi și câteva crenguțe de oregano în piureul de roșii.
  2. Amestecă.