Rețete
Pește pane cu cartofi dulci prăjiți și salată de varză roșie
Îți este poftă de un prânz colorat și plin de gust? Această rețetă este combinația ideală între bucățile suculente de pește FRoSTA, cartofii dulci aromați și salata proaspătă și crocantă de varză roșie. Rapid, simplu și echilibrat – o idee excelentă pentru o masă care încântă atât papilele gustative, cât și privirea.

35 minute
porții:
2
calorii:
2510 kJ /
600 kcal
Dificultate:
ușor
Pregătirea
Ingrediente
Cartofi dulci prăjiți
- 2
- cartofi dulci medii
- 2
- linguri de ulei de măsline
- 1
- linguriță de boia măcinată
- sare
- piper
- 0.25
- varză roșie
- 1
- măr mic
- 1
- morcov mic
- 1
- linguri de iaurt natural
- 1
- linguriță de miere
- sare
- piper
- Preîncălzește cuptorul la 200°C (sus-jos). Curăță cartofii dulci și taie-i în fâșii subțiri.
Într-un bol, amestecă-i cu ulei de măsline, boia, sare și piper. Așază cartofii pe o tavă tapetată cu hârtie de copt. Coace-i timp de aproximativ 25–30 de minute, până devin moi și ușor crocanți (îi poți întoarce la jumătatea timpului). - Toacă mărunt varza roșie. Dă pe răzătoarea mare mărul și morcovul. Într-un bol separat, amestecă iaurtul cu mierea, asezonează cu sare, piper și, opțional, puțin suc de lămâie. Combină toate ingredientele și amestecă bine.
- Prepară paneurile de pește FRoSTA conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Pe farfurie așază cartofii dulci fierbinți, peștele și o porție de salată proaspătă.
Comentarii