O idee simplă și gustoasă pentru prânz! Delicate bucăți de pește pane, piureul cremos de mazăre și salata proaspătă de rucola creează o combinație perfectă de arome. Rapid de preparat și totodată aspectuos – ideal pentru orice ocazie!
câteva frunze de mentă proaspătă (sau un praf de mentă uscată)
sare
piper
Salată de rucola
2
mâini de rucola
2
linguri de ulei de măsline
2
lingurițe de suc de lămâie
2
linguri de fulgi de parmezan
Într-o oală, fierbe apa cu un praf de sare, adaugă mazărea în apa clocotită și gătește-o timp de aproximativ 5 minute, până devine fragedă.
Scurge mazărea fiartă și pune-o într-un blender sau într-un vas înalt dacă folosești un blender vertical. Adaugă untul, câteva frunze de mentă proaspătă (sau un praf de mentă uscată), sare și piper după gust.
Mixează totul până obții un piure fin. Dacă textura este prea groasă, poți adăuga puțină apă din cea în care a fiert mazărea.
Pregătește paneurile de pește FRoSTA conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Spală rucola sub jet de apă și usuc-o bine. Într-un bol, amestecă rucola cu uleiul de măsline și sucul de lămâie. La final adaugă fulgii de parmezan și amestecă ușor.
Pe farfurie pune o porție de piure cald de mazăre. Așază deasupra bucățile de pește prăjite. Alături pune o porție de salată de rucola.