Mix la tigaie Italia

Această pizza de casă, cu blat crocant, mozzarella topită și Amestec de legume Italian FRoSTA, este alegerea perfectă pentru un prânz sau o cină rapidă. Efort minim, gust maxim în mai puțin de 30 de minute!
Aceasta reteta de pizza de casa cu legume in stil italian aduce in farfurie gustul specific al acestei bucatarii renumite. Blatul subtire este acoperit cu sos de rosii, legume sotate si masline negre. Aceasta compozitie este completata de branza mozzarella care se topeste in cuptor si de prospetimea data de rucola.
Tot procesul dureaza mai putin de jumatate de ora si poti obtine destul de multe portii, in functie de cati degustatori ai. Este potrivita pentru mese rapide, cine cu prietenii sau pranzuri diferite care combina prospetimea culorilor cu arome bogate. De asemenea, e o alegere inspirata si pentru persoanele vegetariene.
Pentru a savura o pizza de casa cu legume in stil italian, sa stii ca ai multe idei de servire. O poti manca proaspat scoasa din cuptor, atunci cand branza este topita si aromele foarte intense. Totodata, o poti lasa intreaga pe masa sau o poti taia tu in felii de diverse dimensiuni.
Iata si alte sugestii:
1. Cu sos de pesto alaturi
2. Presarata cu frunze de busuioc
3. Servita pe un platou rustic de lemn
4. Cu felii subtiri de prosciutto