- 1
- pachet de Frosta Fish Nuggets
- 1
- conopidă
- 3
- linguri de ulei de măsline
- 1
- linguriță de turmetic pudră
- Sare
- 400 ml
- lapte
- 3
- linguri de unt ( pentru a tapeta tavița )
- 3
- linguri făină de grâu
- Sare, piper, nucșoară pudră – pentru gust
- 80 g
- brânză rasă
- Încinge cuptorul la temperatura de 220°C (cuptor cu convecție 200°C). Pune nugget-ul de pește într-o tavă.
- Amestecă uleiul de măsline cu pudra de turmeric și buchețelele de conopidă, adaugă sare. Adaugă legumele langa nuggeții de pește. Coace timp de 13 minute (11 minute pentru cuptorul cu convecție).
- Topește untul într-o oală și adaugă făina. Amestecă. Adaugă ușor lapte, amestecă. Gătește până sosul devine gros. Adaugă brânza rasă. Asezonează cu sare, piper și pudra de nucșoară.
- Servește nuggeții de pește cu conopida aurie călduță și sosul de brânză.
Incearca si tu o reteta diferita
Nuggets-urile facute din peste sunt un preparat usor de pregatit, dar care poate face ca mesele tale sa fie mai vesele. Sunt crocante la exterior si fragede la interior, un mix de texturi care poate fi pe placul tuturor de fiecare data. Pregateste-le atunci cand vrei sa mananci ceva simplu, dar cu impact mare.
Motive sa incerci aceasta reteta:
1. Este gata in 13 minute
2. Se serveste ca fel principal sau ca gustare
3. Se combina usor cu diverse sosuri
4. Este o optiune indragita de toata familia
Testeaza combinatia care iti starneste pofta
Alaturi de aceste nuggets de peste, poti pune o garnitura proaspata de legume si un sos cremos. Spre exemplu, le poti pune pe un platou mare pe mijlocul mesei, din care sa se serveasca toata lumea sau le poti pune in portii individuale. Indiferent de alegere, rezultatul va fi acelasi: o masa relaxanta, cu mancare buna.