XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Spanac Tocat

Spanac Tocat

Pregătirea
Ingrediente
1
linguri ulei de măsline
1
praz
1
cățel de usturoi
250 g
cartofi
750 ml
de supă sau apă
1
broccoli
1
pachet de Frosta „Spanac tocat”
0.33
pahar de smântână
2
linguri de ulei de floarea soarelui
2
linguri de semințe de dovleac
2
linguri de ulei de măsline
150 g
mazăre fragedă gătită
Puțină sare și pudră de chili
  1. Încinge ulei într-o tigaie. Adaugă prazul și usturoiul tocat, călește la temperatură mică.
  2. Adaugă cartofii curățați și tăiați, prăjește.
  3. Adaugă spanacul și buchețelele de broccoli.
  4. Toarnă supa/ apa și gătește până legumele se fierb
  5. Adaugă smântâna peste supă, blendează într-o cremă fină și asezonează pentru gust.
  6. Presară mazărea, sarea și chilli, stropeşte cu ulei de măsline. Pune într-o tavă și coace 30 minute până devin crocante. Adaugă semințe de dovleac și de floarea soarelui înainte cu 10 minute de a se termina timpul de gătire. Servește cu supă.
Comentarii

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.