XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

O alternativă la carne? Faceți cunoștință cu burgerii noștri!

kkucharski 25.07.2022
0 Comentarii

În ultimii ani acordăm din ce în ce mai multă atenție la ceea ce mâncăm. Vrem să mâncăm sănătos și să alegem numai produse de bună calitate. Toate acestea au dus la schimbarea obiceiurilor alimentare. O mare parte dintre oameni urmează o dietă vegană, vegetariană sau pur și simplu își limitează consumul de carne în favoarea produselor vegetale. De asemenea, urmărim îndeaproape piața și putem vedea aceste tendințe! Dorim să vă răspundem așteptărilor, motiv pentru care am introdus pe piață burgeri de legume în 3 arome:

  • Spanac, cartofi si usturoi, asezonate cu busuioc;
  • Conopida si broccoli, cu linte si patrunjel;
  • Cartof dulce, morcov și ceapă, asezonate cu tarhon;

Pregătirea produsului în sine durează puțin! Doar 8 minute într-o tigaie sau aprox. 15 minute la cuptor.

Pentru tine poate fi o alternativă la un hamburger tradițional. Vei descoperi că și un burger fără carne are un gust delicios! Puteți să il preparați în mai multe variante – puneți-l în pâine sau pita cu ingredientele preferate sau pregătiți-l pe grătar. Puteți găsi câteva inspirații pe Social Media, dar suntem siguri că veți putea găsi și multe alte idei ingenioase pentru burgeri de legume…

Nu trebuie să vă faceți griji, gustul lor delicios nu provine din adăugarea potențiatorilor de aromă. Burgerii de legume au o compoziție clară și nu conțin coloranți, potențiatori de aromă sau arome! Sunt arome 100% naturale.

Ați încercat burgerii noștri?Cum vă plac? Care este burgerul preferat? ?

Comentarii

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.