Piper
Măcinăm boabele de piper chiar înainte de a ne condimenta produsele.
![](https://www.frosta.ro/wp-content/uploads/sites/6/2021/05/Pfeffer_ganz_v1-e1601306774799-550x550-1-60x60.jpg 60w, https://www.frosta.ro/wp-content/uploads/sites/6/2021/05/Pfeffer_ganz_v1-e1601306774799-550x550-1-300x300.jpg 300w, https://www.frosta.ro/wp-content/uploads/sites/6/2021/05/Pfeffer_ganz_v1-e1601306774799-550x550-1-430x430.jpg 430w, https://www.frosta.ro/wp-content/uploads/sites/6/2021/05/Pfeffer_ganz_v1-e1601306774799-550x550-1.jpg 550w)
INGREDIENTE PROASPETE
Piper proaspăt măcinat
După măcinare, piperul își pierde aroma cu timpul. Cu cât este păstrat mai mult timp, cu atât gustul său devine mai puțin intens. De aceea, în 2011 ne-am achiziționat propria noastră moară de piper. Astfel, putem măcina boabele întregi chiar înainte de utilizare, de exemplu pentru a condimenta pastele și puiul, care sunt apoi congelate imediat după pregătire, pentru a-și păstra proprietățile pe termen lung.