XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Burger vegetarian cu guacamole

Burgerul vegetarian cu guacamole este o delicioasă alternativă la burgerii din carne, creată special pentru vegetarieni. Chifla pufoasă este însoțită de un burger suculent, guacamole aromat și salată proaspătă, toate alcătuind o compoziție savuroasă care va plăcea oricui! Nivel de dificultate: ușor Calorii: 820 kcal

25 minute
Pregătirea
Ingrediente
1
Burger cu cartofi dulci și morcovi FRoSTA
2
linguri de ulei de rapiță
Sos:
3
căței de usturoi
1
linguriță de ulei de măsline
200 g
de iaurt natural dens
sare și piper după gust
Guacamole:
1
avocado
1
roșie
0.5
ceapă roșie
1
cățel de usturoi
câteva crenguțe de coriandru
sucul de la o jumătate de lime
sare și piper după gust
Porumb:
1
știulete de porumb proaspăt
1
lingură de unt
Pentru servire:
chifle
legume - felii de castravete, ridichi, salată
  1. Tăie porumbul în 3 bucăți si fierbe cu sare. Topește o lingură de unt într-o tigaie și călește porumbul fiert timp de 3-4 minute.
  2. Pune cățelul de usturoi cu coajă într-o tigaie mică cu o linguriță de ulei de măsline, adaugă puțină apă și călește timp de aproximativ 10 minute, până se înmoaie.
  3. Într-un castron, pune iaurtul, adaugă cățeii de usturoi zdrobiți, curățați, condimentați cu sare și piper, amestecă.
  4. Pregătește guacamole – zdrobește avocado-ul curățat cu o furculiță, adaugă roșia tăiată mărunt (fără semințe), ceapa tocată mărunt, cățelul de usturoi zdrobit, sucul de lămâie și coriandrul tocat. Condimentează cu sare și piper. Amestecă.
  5. Intr-o tigaie, încinge 3 linguri de ulei. Prăjește burgerii conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Comentarii

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.