XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Colțunași de casă cu chimion negru și umplutură de Mexican Chicken

Încearcă colțunașii de casă, umpluți cu deliciosul Mexican Chicken!

35 minute
porții: 4
Pregătirea
Ingrediente
Umplutură:
1
pachet Mexican Chicken FRoSTA
3
albușuri
0.25
varză chinezească
Aluat pentru colțunași:
3
gălbenușuri
0.5 l
lapte
0.25
cana ulei
1
lingură sare
900 g
făină
1
lingură semințe de negrilică
Sos dulce-acrișor
3
linguri ketchup
3
linguri sos de soia
3
linguri zahăr
3
linguri oțet
3
lingurițe ghimbir măcinat
2
căței mici de usturoi
1
linguriță făină de cartofi
1
linguriță ulei

Aluat pentru colțunași:

  1. Încălzește uleiul,laptele și sarea.
  2. Toarnă totul într-un castron, lasă să se răcească. Adaugă gălbenușurile și chimenul negru.
  3. Adaugă treptat făina și începe să frămânți aluatul. Acoperă-l cu un prosop de bumbac și lasă-l deoparte.

Umplutură:

  1. Pregătește Mexican Chicken conform instrucțiunilor de pe ambalaj și lasă-l să se răcească.
  2. In produsul pregătit adaugă albușurile de ou și 1/4 de varză chinezească tocată, amestecați totul.

Colțunași:

  1. Întinde aluatul la o grosime de 1 mm și taie cercuri de mărimea unui pahar.
  2. Pune umplutura în mijlocul cercului și închide colțunașul folosind mâinile, asemenea colțunașilor obișnuiți.
  3. Când sunt gata, pune colțunașii în apă clocotită,sărată și fierbe-i până se ridică la suprafață.Sos dulce-acrișor:
  4. În uleiul încins, adaugă cățelul de usturoi presat,ghimbirul și călește-le puțin.
  5. Într-un vas, adaugă ketchup, sosul de soia, zahărul, oțetul, uleiul și amestecă până obții o compoziție omogenă.
  6. Adaugă făina de cartofi și amestecă puțin.
Comentarii

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.