Cartofi la cuptor cu zucchini și morcovi

Aceasta este una dintre acele retete care combina simplitatea ingredientelor cu intensitatea aromelor. Legumele coapte la cuptor, alaturi de sosul cu sriracha, lamaie si zahar brun, creeaza un mix de arome deosebite. In cateva minute de preparare, poti obtine un preparat care arata bine in farfurie si surprinde prin gust.
Cum poti servi acest preparat:
1. Ca fel principal la pranz sau cina, alaturi de paine prajita
2. Pe post de garnitura langa un preparat cu peste sau carne
3. Ca un platou colorat pentru o masa de weekend
4. In boluri individuale, cu sosul servit separat
Legumele preparate astfel la cuptor alaturi de sosul de rosii sunt o alegere versatila, pentru ca le poti savura intr-un mod interesant. Este o reteta buna de incercat in acele moment cand vrei sa impresionezi sau pur si simplu vrei sa mananci legume intr-o varianta noua. Pregateste astazi reteta aceasta si nu vei da gres!