Rețete
Legume la cuptor cu sos picant de roșii

- 1
- pachet de Legume la Cuptor (cartofi, dovlecei, morcovi)
- 250 ml
- suc de roșii
- 5
- linguri de unt
- 2
- linguri de sriracha
- 1
- lingură de suc de lămâie
- 1
- linguriță de zahăr brun
- Sare
- Piper
- Coaceți legumele: Preîncălzește cuptorul la 200°C (setare cu ventilație). Coace legumele timp de 20 de minute.
- Pregătiți sosul: Într-o cratiță, combină sucul de roșii, untul, sriracha, sucul de lămâie și zahărul brun. Încălzește la foc mediu, amestecând ocazional, până când sosul se îngroașă.
- Condimentați: Adaugă sare și piper după gust.
- Serviți: Asezonează legumele coapte pe o farfurie și oferă sosul ca dip.