Într-un castron pune oul, ricotta, parmezanul ras, sarea, făina și nucșoara. Amestecă bine. Acoperă cu folie de plastic și lasă la frigider timp de aproximativ 30 de minute.
Adăugă o linguriță de sare în apa care fierbe.
Formează găluștele cu o lingură și înmoaie lingura în apă fierbinte între fiecare formare a găluștelor. Fierbe găluștele în apă clocotită timp de aproximativ 3-4 minute sau până când plutesc la suprafață.
Clătește găluștele în apă rece și scurge-le pe un prosop de bucătărie.
Pregătește peștele cu broccoli conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
Taie roșiile cherry în jumătate, adaugă rucola și amestecă-le cu oțetul balsamic și uleiul de măsline, condimentează după gust.
Așează găluștele fierbinți lângă peștele copt în cuptor, însoțite de salată, stropește cu zeamă de lămâie.