brânză cheddar (sau alt tip de brânză cu gust intens)
3
linguri de făină de grâu
4
linguri de ceapă verde tocată
100 ml
lapte
5
ouă
sare, piper - după gust
1
lingură de unt
3
linguri de ulei de rapiță
Într-o tigaie, încălzește 3 linguri de ulei, adaugă preparatul congelat și gătește la foc mediu timp de 10-12 minute, amestecând din când în când. Lasă-l să se răcească.
Unge o formă de copt cu unt/ulei de măsline.
Combină „Pui cu tăiței” , brânza rasă și ceapa verde tocată. Amestecă și așează în forma de copt.
Pregătește amestecul cu ou: combină ouăle cu laptele și făină. Condimentează cu sare și piper, apoi toarnă amestecul peste ingredientele din tavă.
Pune în cuptorul preîncălzit la 200°C timp de aproximativ 25 de minute, până când partea de deasupra se rumenește frumos.
Servește după ce s-a răcit ușor sau la rece, de exemplu, cu o salată mixtă sau cu ceapă verde tocată.