XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Platou cu orez și spanac

Bucură-te de gustul delicios al unui platou cu spanac suculent și orez delicat, care îți va oferi o masă ușor de preparat și gustoasă într-un singur fel de mâncare - fără efort și mereu delicioasă. Nivel de dificultate: ușor Calorii: 450 kcal per porție

35 minute
porții: 4
Pregătirea
Ingrediente
1
pachet Spanac în sos de smântână FRoSTA
300 g
orez Basmati
50 g
roșii uscate
1
ceapă medie
2
căței de usturoi
100 g
brânză Gouda
3
linguri de ulei de măsline
o mână de busuioc proaspăt
  1. Fierbe orezul.
  2. Într-o tigaie încinsă cu ulei de măsline, adaugă ceapa tăiată și usturoiul tocat.
  3. Adaugă spanacul congelat în sos de smântână FRoSTA și așteaptă până se evaporă lichidul.
  4. Adaugă busuiocul tocat, roșiile uscate și orezul. Amestecă.
  5. Transferă totul într-un vas rezistent la cuptor, presară deasupra brânza rasă.
  6. Coace în cuptor la 180°C timp de 12-14 minute.
Comentarii

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.