Rețete
Tortilla vegetală cu orez și coriandru

- 1
- pachet de Amestec Mexican de Legume (FRoSTA)
- 250 g
- roșii la conservă
- 100 g
- orez cu bob lung
- 40 g
- parmezan
- 2
- tortilla
- 2
- linguri de pastă de roșii
- 1
- ardei chili
- O legătură de coriandru
- Sare
- Gătește orezul: Fierbe orezul conform instrucțiunilor de pe ambalaj.
- Gătește legumele: Încălzește o lingură de ulei într-o tigaie. Adăugă amestecul de legume congelate și gătește-le la foc mediu, acoperite, timp de aproximativ 7 minute.
- Adaugă roșiile: Amestecă roșiile la conservă și lăsă să scadă lichidul.
- Adaugă aromele: Încorporează pasta de roșii, orezul fiert, coriandrul tocat și ardeiul chili tocat. Amestecați bine și mai gătiți câteva minute.
- Condimentează și adaugă brânza: Asezonează cu sare și presară parmezan ras. Amestecă până când brânza se topește.
- Pune amestecul de legume și orez pe tortilla și rulează.