- 1
- pachet de Pui Mexican FROSTA
- 150 g
- nachos
- 200 g
- brânză picantă sau ceddar
- 2
- ouă
- 200 ml
- smântână 18% sau iaurt gras
- 2
- ardei jalapeno
- O mână de coriandru proaspăt
- 1
- limetă
- 1
- avocado
- Toacă ardeii și coriandrul.
- Rade brânza
- Sparge ouăle într-un bol, adaugă conținutul congelat de Pui Mexican, jalapeno tocat, jumatate din coriandrul tocat și o mare parte din brânza rasă.
- Pune nachos în prosopul de hârtie și zdrobeste-i. Pune-i pe fundul tăvii , păstrează o mană pentru decor.
- Pune mix-ul peste nachos și presară brânza rasă. Coace timp de 40 minute la temperatura de 190°C.
- Servește cu coriandru pe deasupra, nachos zdrobit și bucăți de avocado și lime.