XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Gust 100% natural

FRoSTA înseamnă:

• Fără aditivi artificiali!

• Fără potențiatori de gust

• Fără coloranți artificiali

• Fără arome artificiale

ÎNCĂ DIN 2003

Politica gustului 100% natural

Politica gustului 100% natural aplicată produselor noastre înseamnă că atât semipreparatele cât și ingredientele individuale sunt lipsite de aditivi alimentari. De exemplu, noi folosim doar sare fără agenți anti-aglomeranți, utilizăm exclusiv unt fără coloranți și amidon nemodificat chimic.

Nu am putea oferi produsele noastre la cea mai bună calitate fără furnizorii noștri de încredere, cu care întreținem relații pe termen lung. Ne informăm furnizorii cu privire la standardele noastre ridicate și le solicităm respectarea acestora. Datorită colaborării, a verificărilor regulate a calității și a încrederii reciproce, comunicăm fără probleme originea tuturor ingredientelor noastre.

Odată cu introducerea politicii gustului 100% natural, dezvoltarea sustenabilă a devenit o valoare esențială pentru noi.

Citiți detalii despre fiecare ingredient în parte.

Pe ambalajele FRoSTA veți găsi informații despre toate ingredientele produselor noastre. Deși utilizarea termenilor generici precum „condimente” și „plante aromatice” nu încalcă legea și este o practică uzuală între producători, nouă nu ne place ambiguitatea. Suntem mândri de ingredientele noastre, astfel că ne face o deosebită plăcere să vă oferim detalii despre acestea.

Dorim să arătam mai mult.

Deși conform prevederilor legii privind etichetarea alimentelor, nu suntem obligați să comunicăm pe ambalaj ingredientele ce nu îndeplinesc funcții tehnologice pentru produs, noi enumerăm toate materiile prime. Cu cărțile pe masă!

Informare detaliată!

Vă comunicăm lista de ingrediente, dar și faptul că mazărea noastră provine de la fermele FRoSTA și că plantele aromatice sunt congelate imediat după recoltare. Suntem sinceri!