Legume la cuptor conopidă, fasole și morcovi

Aceasta reteta pune in valoare gustul legumelor coapte si aroma distincta a branzei Gorgonzola. Morcovii, conopida si fasolea verde sunt pregatite la cuptor pentru a pastra textura si culoarea. Apoi, sunt acoperite cu un sos cremos facut din branza topita, lapte si unt. Rezultatul? Un preparat simplu, creativ si gata in doar 20 de minute.
Este potrivit pentru a fi savurat ca fel principal la pranz sau la cina, ori ca o garnitura pentru carne sau peste. In functie de ocazie, il poti prezenta in mai multe moduri si poti impresiona placut fiecare degustator. Chiar si cei mici il pot indragi.
Iata cateva idei bune de servire:
1. Pe un platou
2. Alaturi de paine proaspata
3. Langa friptura sau peste
4. Cu multa verdeata pe deasupra
Aceasta reteta este perfecta pentru cine doreste sa manance mai multe legume, intr-un mod diferit. Nu iti ia mult timp sa o pregatesti, nu trebuie sa folosesti legume pe care nu le poti gasi usor si iti poate aduce un plus de varietate in meniul zilnic.