INGREDIENTE DE CEA MAI ĪNALTĂ CALIENTE

TOATĂ LUMEA ȘTIE:
FRoSTA NU FOLOSEȘTE ADITIVI ALIMENTARI!

Politica noastră 100% gust natural se referă la faptul că, atât semipreparatele noastre, cât și ingredientele individuale, nu conțin aditivi alimentari. De exemplu, folosim doar sare fără agenți anti-aglomeranți, folosim doar unt fără coloranți și nu folosim amidon modificat chimic.

Nu am putea produce aceste produse de înaltă calitate fără furnizorii nostri de încredere, furnizori cu care colaboram deja de mulți ani. Ne informăm furnizorii de standardele noastre înalte de calitate și le cerem sa le respecte. Controalele de calitate regulate, colaborarea și încrederea reciprocă ne dau posibilitatea de a dezvalui toate detaliile legate de originea ingredientelor folosite.

CAPTURI SUSTENABILE

In produsele FRoSTA vei regăsi doar pește si fructe de mare sălbatice. Acestea provin din pescării certificate MSC din punct de vedere al sustenabilității. Datorită lor, suntem siguri ca aceste capturi nu amenință mările și oceanele!

Programul MSC este cel mai recunoscut sistem de certificare al pescăriilor din lume. Standardele de certificare MSC au fost dezvoltate în cooperare cu oameni de știință, pescari și organizații de protecție a mediului și acoperă întreg procesul de pescuit, precum și lanțul de aprovizionare.

Alegînd produsele cu marcajul albastru MSC pe ambalaj, vei ajuta pescarii ce exploatează pescăriile într-un mod sustenabil. Datorită acestora, se minimizează impactul asupra ecosistemului, se lasă mai mult pește in mari și oceane, un lucru bun și pentru alte specii marine.

Ai grijă de natură împreună cu noi, astfel încât următoarele generații să se poată bucura la rândul lor de bogăția marilor în pește și fructe de mare!

ÎN TIMP CE ALȚII FAC COMPROMISURI, NOI RIDICĂM ȘTACHETA ȘI MAI SUS!

Avem grijă de fiecae detaliu, cât de mic, în toate etapele și aspectele procesului de producție:

  • Congelăm codul Alaska imediat după captură
  • Congelam legumele imediat după recoltare
  • Audităm în mod regulat furnizorii noștrii
  • Limitam emisiile proprii de CO2 în atmosferă, dar și pe cele ale furnizorilor

Ambalare și producție

IN CARTON BUN

Ambalam produsele noatre doar în ambalaje de carton certificat FSC. Acesta este expresia grijii față de un management sustenabil și înțelept al resurselor forestiere.

Mai mult, noi nu folosim ambalaje din aluminiu! Producerea acestui metal presupune un consum foarte mare de energie, iar descompunerea lui este de durată. De aceea, am ales o soluție mult mai prietenoasă cu mediul – tavițele din carton.

SUNTEM CONSISTENȚI

Inplementăm o strategie pe termen lung, în spiritul căreia FRoSTA rămâne o marcă prietenoasă cu clienții și mediul. Am introdus standarde clare de raportare de mediu în toate fabricile FRoSTA, ceea ce ne ajută să identificăm zonele în care putem minimiza emisiile de dioxit de carbon.

Am reușit să reducem emisiile de CO2 cu 9% din 2011 și până în 2017. Obiectivul nostru este să reducem aceste emisii cu încă 5% până în 2022.

ÎNGHEAȚĂ SOARELE

Am construit un depozit modern, echipat astfel încât să optimizeze consumul de energie. Fabrica are propriul sistem de tratare apelor reziduale, iar un sistem de alimentare cu energie solară este montat pe acoperișul depozitului. Setul de module fotovoltaice acoperă o suprafață de aproape 600 mp și poate dezvolta o energie de 80.5 kWp! Acest lucru ne permite să economisim 30% din energia necesară răcirii congelatorului!