XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Cod Alaska Gourmet cu sos Italian

Cod Alaska Gourmet cu sos Italian

Pregătirea
Ingrediente
1
un pachet de Frosta Pește la cuptor gourmet Italian
250 g
orez arborio
1
bucată mare de eșalotă
125 ml
vin alb sec
1 l
de supă (de legume sau carne) sau ambele
150 g
mazăre
O legătură de sparanghel verde
2
linguri de unt
3
linguri cu vârf de parmezan, proaspăt ras
O mână de baby spanac
  1. Încinge cuptorul la temperatura de 210°C ( cu convecție 190 °C ). Pune peștele congelat pe o tavă. Coace timp de 35 minute.
  2. Pune uleiul de măsline într-o tigaie mare. Călește eșalota tăiată mărunt.
  3. Adaugă orezul și amestecă bine. Toarnă vin. Așteaptă până se evaporă excesul de lichid.
  4. Adaugă mazărea și sparanghelul, tăiate in cubulețe de 2 cm
  5. Adaugă jumătate de pahar de supă și amestecă. Cand orezul absoarbe tot lichidul, adaugă o altă porție de supă. Continuă să amesteci. Repetă până orezul devine cremos dar nu foarte gătit. (timp de 15-20 minute).
  6. Adaugă frunzele de spanac la sfărșit.
  7. Adaugă parmezan și untul rece. Decorează cu lăstari de sparanghel.
  8. Servește peștele pe patul de orez.
0 Comentarii

Postează un comentariu


Adresa ta de email nu va fi publicată. Te rugăm să completezi toate câmpurile obligatorii (*).

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.