XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Cod Alaska Gourmet cu sos Italian

Cod Alaska Gourmet cu sos Italian

Pregătirea
Ingrediente
1
un pachet de Frosta Pește la cuptor gourmet Italian
250 g
orez arborio
1
bucată mare de eșalotă
125 ml
vin alb sec
1 l
de supă (de legume sau carne) sau ambele
150 g
mazăre
O legătură de sparanghel verde
2
linguri de unt
3
linguri cu vârf de parmezan, proaspăt ras
O mână de baby spanac
  1. Încinge cuptorul la temperatura de 210°C ( cu convecție 190 °C ). Pune peștele congelat pe o tavă. Coace timp de 35 minute.
  2. Pune uleiul de măsline într-o tigaie mare. Călește eșalota tăiată mărunt.
  3. Adaugă orezul și amestecă bine. Toarnă vin. Așteaptă până se evaporă excesul de lichid.
  4. Adaugă mazărea și sparanghelul, tăiate in cubulețe de 2 cm
  5. Adaugă jumătate de pahar de supă și amestecă. Cand orezul absoarbe tot lichidul, adaugă o altă porție de supă. Continuă să amesteci. Repetă până orezul devine cremos dar nu foarte gătit. (timp de 15-20 minute).
  6. Adaugă frunzele de spanac la sfărșit.
  7. Adaugă parmezan și untul rece. Decorează cu lăstari de sparanghel.
  8. Servește peștele pe patul de orez.
Comentarii

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.