morcov galben 50%, ceapă roșie, fasole Romano 17%, conopidă 12%
apă
usturoi
sare
busuioc (0.2)
oregano (0.2)
piper negru
calorii
121 kJ / 29 kcal
grăsime
0,2 g
grăsimi_saturate
0,1 g
carbohidrați
4,4 g
zahăr
3,4 g
proteine
1,1 g
sare
0,5 g
Toate informațiile se referă la conținutul ambalajului de 100g și sunt supuse fluctuațiilor naturale.
în tigaie
Timp de pregătire:
aproximativ 7 min
Pune 1-2 linguri de ulei în tigaie. Adaugă legumele congelate și gătește la temperatură medie timp de 7 minute, amestecă din când în când.
in cuptor
Timp de pregătire:
aproximativ 20 min
Preîncălzește cuptorul la temperatura de 200°C ( termocirculare ). Pune legumele congelate într-un vas adecvat ( poți folosi hârtie de copt ). Pune 2-3 linguri de ulei/ ulei de măsline. Coace timp aproximativ de 20 minute.
în cuptorul cu microunde
Timp de pregătire:
aproximativ 11 min
Pune legumele congelate într-un recipient adecvat. Adaugă 1 lingură ulei. Gătește cu vasul acoperit la puterea de 600W timp de 11 minute.
Recipes with "Mix la cuptor cu conopidă, fasole și morcovi"