Pregătirea
Ingrediente
Aluatul:
- 5 g
- 1 linguriță drojdie la plic
- 220 ml
- apă călduță
- 250 g
- făină de orice tip
- 130 g
- amidon din cartofi
- 1
- linguri zahăr
- 2
- lingurițe praf de copt
- 100 ml
- sos de soia
- 2
- căței usturoi
- 1 cm
- rădăcină de ghimbir
- 1
- chilli roșu ( pepperoni )
- 0.25
- legătură de arpagic
- 0.25
- linguriță de semințe de susan
- Amestecă făina cu amidonul de cartofi, drojdia și zahărul
- Toarnă apă în bolul mixerului
- Adaugă mixul cu făină și mixează până de omogenizează.
- Acoperă cu un prosop și lasă timp de 30 minute într-un loc calduros
- Dizolvă praful de copt în 2 linguri de apă și toarnă peste aluat. Amestecă cu mâna până se omogenizează. Acoperă cu prosop și lasa 15 minute.
- Întinde aluatul si divide în 12 bucați egale. Rulează în formă de inel cu diametrul de 10 cm ( cel mai bine cântărești, aproximativ 45g fiecare )
- Gătește mix-ul Thai de legume și lasă-l la răcit.
- Pune o lingură din mix-ul de legume în fiecare inel și formează rulourile.
- Pune rulourile în hârtie pentru brioșe
- Unge marginea unui coșulet din bambus cu ulei. Toarnă apă într-un wok și pune coșuletul deasupra. Ai grijă ca apa sa nu atingă marginea coșulețului.
- Aranjează chiftelele nu foarte aproape una de alta și lasă la aburi , coșuletul acoperit.
Comentarii