XXX FRoSTA este, de asemenea, disponibil la locația dumneavoastră.

Rețete

Pachețele cu legume la tigaie

Pachețele cu legume la tigaie

porții: 12
Pregătirea
Ingrediente
1
pachet Amestec de legume Thai FROSTA
Aluatul:
5 g
1 linguriță drojdie la plic
220 ml
apă călduță
250 g
făină de orice tip
130 g
amidon din cartofi
1
linguri zahăr
2
lingurițe praf de copt
Sos:
100 ml
sos de soia
2
căței usturoi
1 cm
rădăcină de ghimbir
1
chilli roșu ( pepperoni )
0.25
legătură de arpagic
0.25
linguriță de semințe de susan
  1. Amestecă făina cu amidonul de cartofi, drojdia și zahărul
  2. Toarnă apă în bolul mixerului
  3. Adaugă mixul cu făină și mixează până de omogenizează.
  4. Acoperă cu un prosop și lasă timp de 30 minute într-un loc calduros
  5. Dizolvă praful de copt în 2 linguri de apă și toarnă peste aluat. Amestecă cu mâna până se omogenizează. Acoperă cu prosop și lasa 15 minute.
  6. Întinde aluatul si divide în 12 bucați egale. Rulează în formă de inel cu diametrul de 10 cm ( cel mai bine cântărești, aproximativ 45g fiecare )
  7. Gătește mix-ul Thai de legume și lasă-l la răcit.
  8. Pune o lingură din mix-ul de legume în fiecare inel și formează rulourile.
  9. Pune rulourile în hârtie pentru brioșe
  10. Unge marginea unui coșulet din bambus cu ulei. Toarnă apă într-un wok și pune coșuletul deasupra. Ai grijă ca apa sa nu atingă marginea coșulețului.
  11. Aranjează chiftelele nu foarte aproape una de alta și lasă la aburi , coșuletul acoperit.
Comentarii

Postează un comentariu


Vă rugăm să completați toate câmpurile marcate cu (*). Adresa dvs. de e-mail nu va fi publicată. Dacă vă introduceți numele, acesta va apărea în mod public lângă ratingul dumneavoastră.

Am citit și accept politica de confidențialitate. Sunt de acord ca datele mele să fie stocate în scopul de a mă contacta și pentru întrebări.